SİZ SUSMAYA DEVAM EDİN, ÇOCUKLARI ÖLDÜRÜLMÜŞ BİR DÜNYANIN DENİZİ MAVİ OLSA NE YAZAR?
“Yenidoğan Çetesi” diye okumuş, eğitim görmüş, sağlığımızı emanet ettiğimiz doktor ve hemşirelerin yeni doğmuş bebekleri nasıl ölüme gönderdiğini duydunuz değil mi?
Peki, dehşete kapıldınız mı?
İnsan yanınız acıdı mı?
Sızladı mı yüreğiniz?
Hipokrat yemini etmiş bu şerefsizler yakalanmasalardı, daha kaç bebeği öldüreceklerini bir hayal edin…
Sonra kendi çocuklarınızı düşünün. Aynı olay sizin başınıza gelseydi ne hissederdiniz?
İşte o çocukların anneleri şimdi o acıyla baş başalar.
Haberi ilk duyduğunuzda çok şaşırıyorsunuz.
“Olur mu yahu böyle bir şey, bunlar insan mı?” falan diyorsunuz.
Ama bir defa bile bunlar bu cesareti nereden alıyorlar diye düşünmüyorsunuz. Çünkü işinize gelmiyor veya çok meşgulsünüz
Ancak böyle olaylar kendi ailenizin başına geldiğinde isyan ediyor, bağırıyor, çağırıyorsunuz.
Bir defa yahu! Bir defa, size Allah tarafından verilen beyninizi kullanıp sorgulayın.
Bu sağlıkçılar bu cesareti nereden buluyor, sokakta insanlar birbirini neden acımasızca dövebiliyor, vurabiliyor?
Bunca yolsuzluk nasıl yapılabiliyor?Dünyanın bütün kara paracıları, mafya bozuntularının bizim ülkemizde ne işi var Nereden cesaret alıyor bunca insan.
Karadeniz dağları maden bahanesiyle yağmalanıp suları zehirlenirken, hiç sesiniz çıkmıyor.
Kaz Dağları tarumar edilirken, yine susuyorsunuz.
Ne zaman sizin şehrinize, kasabanıza, köyünüze geldiler işte o zaman yırtınıyorsunuz.
Oysa tüm bunlar, AKP denilen zihniyet yüzünden oluyor.
Canım ülkemin canım insanları; ister sağcı ol, solcu, ister dinci-tarikatçı ol, istersen de ateist… Ne olursan ol. Bu ülke hepimizin.
Ülkenin herhangi bir yerindeki haksızlığa, susuyorsan, bil ki yarın aynı şey sana gelecek ve senin acına da başkaları susacak.
Artık gör. Bu ülke dümenini kaybetmiş bir gemi gibi okyanusta sürükleniyor ve yönetilemiyor. Hepimiz bu gemideyiz. Bugün ben yandım, yarın sen yanarsın. Bu zihniyetten kurtulmaya bakın.